Xiaomi 3 elektrische step – Grijs

Oorspronkelijke prijs was: €599,00.Huidige prijs is: €449,00.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 6934177728631 Categorie:

Beschrijving

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 – Grijs

Onze Xiaomi Electric Scooter is een prachtige elektrische step die tot maar liefst 25 kilometer per uur gaat. Met een volle accu kan je een afstand van 30 kilometer afleggen.

  • Reis tot 30 km afstand met een volle accu
  • 25 km/u maximum snelheid
  • Maximaal vermogen 600 W Krachtige motor
  • Nieuwe dual-pad schijfrem achter, Stabieler en veiliger
  • 3-staps vouwen, snelle opslag voor meer gemak
  • Aluminium behuizing van ruimtevaartkwaliteit, licht en stevig

Sterker uitgangsvermogen met maximaal vermogen van 600 WDe scooter kan een maxi

De scooter kan een maximale snelheid van 25 km/u bereiken en heeft een hellingspercentage van 16%. Rijd uzelf vooruit met slechts een lichte druk op het gaspedaal.

30 km extra lange afstand

Het kinetische energieterugwinningssysteem (KERS) kan kinetische energie van remmen en uitrollen terugwinnen en omzetten in bruikbare elektrische energie om het rijbereik verder te verbeteren. Vaar vrij door brede straten en smalle straatjes en geniet onderweg van het prachtige landschap.

Drie snelheidsmodi, eenvoudig schakelen

Druk gewoon twee keer op de aan/uit-knop om tussen drie modi te schakelen. Druk tijdens het woon-werkverkeer op S om sneller te gaan. Als u door het park vaart, drukt u op D en in drukke gebieden kunt u de voetgangersmodus inschakelen om langszij te lopen. De veiligheid van de snelheidsmodi is geëvalueerd door TÜV Rheinland* volgens de EN17128-regelgeving.
Voetgangersmodus 0-5 km/u
Standaard modus 0-20 km/u
Sportmodus 0-25 km/u

Slimmere en duurzamere batterij

Wanneer het batterijniveau lager is dan 30% en de scooter ongeveer 10 opeenvolgende dagen niet is ingeschakeld, gaat de batterij in de slaapmodus* om de levensduur te verlengen. Bovendien houdt het BMS 5e generatie Intelligent Battery Management System uw batterij veilig.

Kortsluitingsbeveiliging
Overstroombeveiliging
Dubbele bescherming tegen overladen
Dubbele bescherming tegen overontlading
Temperatuur bescherming
Autosleep-beveiliging onder spanning

Veiliger en attenter Driezijdige reflectorbescherming
De scooter heeft niet alleen een LED-achterwaarschuwingslicht, maar ook een groot reflectorlicht aan de voorkant en bidirectionele zijreflectoren om u veilig te houden.

Nieuwe dual-pad schijfrem achter voor meer stabiliteit De dual-pad schijfrem biedt efficiënt remmen voor een snelle respons en verlengt de levensduur van remblokken, waardoor rijden veiliger wordt.

Snel opvouwen in 3 stappen
Innovatief opvouwbaar ontwerp geëvalueerd door TÜV Rheinland* (volgens EN17128) voor een minimalistisch uiterlijk, gemakkelijke opslag en meer stabiliteit

Stevig zonder afbreuk te doen aan lichtheid
Het frame is gemaakt van een zeer sterke behuizing van een serie 6 aluminiumlegering van luchtvaartkwaliteit, uitgerust met comfortabelere luchtbanden. Het totale gewicht is slechts 13 kg en daardoor handig om mee te nemen op reis.

*Het desbetreffende artikel is zo goed als nieuw
**Gecontroleerd en getest door ons service team
***Er staan niet tot nauwelijks kilometers op de teller