Blaupunkt Bouwradio

Oorspronkelijke prijs was: €89,99.Huidige prijs is: €39,99.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 4048341001771 Categorieën: ,

Beschrijving

Krachtige bouwradio
De draagbare bouwplaatsradio BSR 20 levert een rijk en helder geluid met 5 watt RMS voor elke bouwplaats, garage, werkplaats en tuin. De luidspreker maakt niet alleen draadloos verbinding met de smartphone voor het afspelen van muziek – zonder wirwar van kabels voor een krachtig geluid dat ook overtuigt in bouwlawaai of buiten, aan het zwemmeer of onderweg.

Zeer licht & comfortabel om te dragen
 De draagbare luidspreker met radio weegt slechts 2,5 kg. De geïntegreerde, inklapbare draagbeugel biedt perfecte ondersteuning en draagcomfort voor moeiteloos transport. De resistente bedieningsknoppen kunnen ook met werkhandschoenen worden bediend. Met de Blaupunkt BSR 20 heb je de beste metgezel voor topentertainment op de bouwplaats, garage, werkplaats, terras of balkon.

Gezelligheid
De BSR20 draagbare radio met geïntegreerde boxen hoort thuis op een bouwplaats, zoals een boormachine, haakse slijper en gereedschapskist. Het is schokbestendig, beschermd tegen waterstralen, ongevoelig voor stof en vuil en geclassificeerd volgens IPX5.

Snel opladen en lange doorlooptijd
De geïntegreerde batterij van de draadloze Bluetooth-luidspreker met radiofunctie maakt het afspelen van muziek mogelijk gedurende ca. 14 uur zonder externe voeding. De draagbare speakerboxen met radiofunctie kunnen met het netsnoer snel en eenvoudig aan het stopcontact worden opgeladen.

Meer dan alleen radio
Je kunt je muziek draadloos streamen in de beste kwaliteit via BLUETOOTH 4.2. Via de geïntegreerde AUX IN kunnen bekabelde muziekbronnen worden aangesloten. Als alternatief voor het streamen van muziek via Bluetooth 4.2 of AUX IN ontvangt de box FM-signalen en slaat tot 20 radiozenders op.