Apple IPhone SE (2020) 128 GB Zwart

Oorspronkelijke prijs was: €499,99.Huidige prijs is: €199,99.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 190199505278 Categorieën: ,

Beschrijving

De elementen van de iPhone 11 Pro zitten nu in de body van de iPhone SE. De A13 Bionic-chip is de snelste chip ooit in een smartphone. Alles voelt dus soepel aan, of je nu apps opent, de meest recente games speelt of de nieuwste mogelijkheden van augmented reality ontdekt. Dankzij het geavanceerde camera­systeem en de A13 Bionic-chip profiteer je van de Portretmodus, waarmee je de achtergrond onscherp maakt om het onderwerp beter uit te laten komen. Ook wanneer je selfies maakt. Met een simpele schuifknop kun je de achtergrond zo onscherp maken als je wilt, voor óf nadat je de foto neemt.

Verlichting
Kies uit zes belichtings­effecten van studiokwaliteit en pas dan de intensiteit aan, zodat je onderwerp schitterend in beeld komt. Slimme HDR van de volgende generatie weet een gezicht altijd te herkennen en belicht het indien nodig opnieuw, zodat contouren en huidtinten er natuurlijker uitzien. Het zorgt ook voor meer detail in lichte en donkere elementen op de achtergrond. Elk deel van je foto ziet er dus fantastisch uit. 4K‑video houdt in dat je vier keer zoveel detail ziet als in 1080p HD‑video’s. En uitgebreid dynamisch bereik voegt nog meer detail toe in lichte en donkere elementen. Als je van foto naar video wilt, hoef je alleen maar de sluiterknop ingedrukt te houden om direct te beginnen met filmen.

Veiligheid
Met Touch ID kun je veilig je iPhone ontgrendelen en moeiteloos inloggen bij apps. Je kunt het zelfs met Apple Pay gebruiken om een koffie te betalen, een yoga-app te downloaden of online schoenen te kopen. Allemaal zonder je creditcard te pakken. Bij alles wat we maken, geven we jou volledige controle over je gegevens. Alle iMessages die je stuurt, zijn versleuteld. De gegevens van je vingerafdruk worden bewaard op je device, niet op Apple servers of in iCloud. Apple Pay deelt nooit je creditcardnummer. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. iPhone SE is waterbestendig tot 1 meter diep en 30 minuten lang.1 Hij is ook niet bang voor een beetje koffie, thee of limonade. En stof? Geen probleem. Als je eenmaal begint met kijken, kun je maar moeilijk stoppen. Daarom kun je op iPhone SE tot 13 uur lang video’s kijken zonder opladen. En als je toch meer power nodig hebt, leg je hem gewoon neer op een draad­loze oplader. Of gebruik een adapter van 18 W die geschikt is voor snelladen. Dan zit hij na 30 minuten weer op 50 procent.

Nieuwe functies
iPhone SE is gemaakt voor de nieuwste features, en zelfs voor een paar die nog niet zijn uitgevonden. Je kunt bijvoorbeeld nu al de ‘Donkere modus’, ‘Opdrachten voor Siri’ en de nieuwe Foto’s-app gebruiken. En in de toekomst profiteer je van nog meer features en beveiligings­updates. Stemt dynamisch de witbalans af, zodat afbeeldingen er natuurlijker uitzien en aangenamer zijn voor je ogen. Als je een symbool ingedrukt houdt, krijg je snelle opties te zien. Door een lichte trilling voelt het net alsof je een fysieke knop indrukt. Gebruik de nieuwste AR‑apps om objecten in de echte wereld te meten, sterren­beelden aan de hemel te ontdekken en nog veel meer.

En nog veel meer
Met iPhone SE kun je video’s opnemen in stereo, zodat het geluid net zo meeslepend is als het beeld.
Met Wifi 6 en 4G LTE Advanced profiteer je van hogere download­snelheden, of je nu wifi of mobiele data gebruikt.
Door twee paar AirPods of twee Beats-koptelefoons met één iPhone te pairen, kun je samen met iemand naar dezelfde playlist luisteren.
Dankzij dual‑sim met eSIM kun je op dezelfde iPhone een zakelijk nummer en een privénummer gebruiken.