Cisco 8841 IP Phone VoIP telefoon voor 5 lijnen

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

1 op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

De Cisco IP Phone 8841 is een gebruiksvriendelijke VoIP-telefoon met 5 lijnen. Met hardware specificaties zoals een 5″ WVGA-kleurendisplay, 2 Gigabit LAN-poorten en een RJ9 headsetaansluiting is dit een perfect toestel voor op kantoor. De breedband audio zorgt voor een perfecte geluidskwaliteit.

Eigenschappen Cisco IP Phone 8841

Checked symbolVoIP telefoon met 5 SIP-lijnen
Checked symbolHelder 5 inch WVGA-kleurendisplay
Checked symbol5 programmeerbare lijntoetsen
Checked symbolHD Voice geluidskwaliteit
Checked symbolEcho cancellation
Checked symbol2x Gigabit Ethernetpoort
Checked symbolIngebouwde speaker en microfoon
Checked symbolRJ9 headset aansluiting

VoIP-telefoon met 5 lijnen
De Cisco IP Phone 8841 is een professionele VoIP-telefoon voor zakelijk gebruik en biedt ondersteuning voor 5 SIP-lijnen. Dit betekent dat u 5 gelijktijdige gesprekken kunt voeren. Op het toestel zitten 5 programmeerbare lijntoetsen die u kunt koppelen aan uw belangrijkste contactpersonen. Het heldere 5 inch kleurendisplay zorgt voor extra gebruiksgemak, met een overzichtelijk navigatiemenu en o.a. informatie over de status van de oproepen.

Hoge kwaliteit audio
Dankzij de HD Voice wideband audio ondersteuning ervaart u een uitstekende geluidskwaliteit met de Cisco IP Phone 8841. Er wordt meer bandbreedte gereserveerd voor voice-verkeer waardoor uw gesprekspartner helder en natuurlijk klinkt. Bovendien treedt door de Echo Cancellation technologie geen echo op, wat de gesprekskwaliteit nog meer ten goede komt.

Handsfree bellen
Wilt u uw handen vrijhouden tijdens het bellen, maak dan gebruik van de speakerfunctie of sluit een headset aan op de RJ9-poort van de Cisco IP Phone 8841. De RJ9-poort is geschikt voor bekabelde headsets van alle merken. Ook Electronic Hookswitches (EHS) worden ondersteund door het toestel.

Met uitklapbare voet, ook geschikt voor muurbevestiging
De Cisco IP Phone 8841 beschikt over een uitklapbare voet met twee standen (35° en 50°) zodat u het toestel schuin op uw bureau kunt plaatsen. Zo kunt u het scherm goed aflezen en de knoppen gemakkelijk bedienen. Het is ook mogelijk om de VoIP-telefoon aan de muur te bevestigen.

Twee Gigabit Ethernet aansluitingen
Sluit de Cisco 8841 via de Gigabit Ethernetpoort aan op het netwerk en maak gebruik van de gewenste VoIP-applicatie, zoals 3CX, Broadsoft of Avaya. Doordat de netwerkverbinding via de telefoon wordt doorgelust naar uw computer hoeft u deze niet ook nog apart aan te sluiten op het netwerk. Middels Power over Ethernet (802.3af/at) kunt u de Cisco 8841 via de netwerkkabel van stroom voorzien.

Inhoud verpakking

  • Cisco IP Phone 8841
  • Handleiding