Sony PlayStation 5 Digital Edition

Oorspronkelijke prijs was: €749,00.Huidige prijs is: €449,00.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 711719424944-A Categorieën: ,

Beschrijving

De PlayStation 5 is de nieuwste console van Sony en biedt ongekende prestaties en functies. Met een ultrasnelle SSD kunnen geïnstalleerde PS5-games in een oogwenk worden geladen en dankzij de geïntegreerde I/O hebben game-ontwikkelaars de mogelijkheid om creatieve ideeën uit te werken die voorheen niet mogelijk waren. Daarnaast ondersteunt de console haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio, waardoor spelers dieper in de game kunnen duiken en volledig opgaan in de actie.

De PS5 biedt verbluffende graphics met raytracing, waardoor realistische lichteffecten ontstaan, en HDR-technologie, die een helder en levendig kleurenspectrum mogelijk maakt. Spelers kunnen hun favoriete PS5-games spelen op een 4K-tv en genieten van vloeiende gameplay met een hoge framesnelheid tot 120 fps voor compatibele games.

De console biedt ook de mogelijkheid om oudere PS4-games te spelen, met Gameboost voor snellere framerates en de optie om fysieke en digitale PS4-games te upgraden naar digitale PS5-games. En als spelers in het bezit zijn van een PlayStation VR / PSVR2, kunnen zij deze ook gebruiken met de PS5-console, al hebben ze daarvoor wel een PlayStation Camera en een PlayStation Camera-adapter nodig.

Wat zit er in de verpakking

  • 1 x PlayStation 5-console Digital Edition – 825 GB
  • 1 x DualSense draadloze controller
  • 1 x DualSense USB-oplaadkabel
  • 1 x Standaard
  • 1 x HDMI-kabel
  • 1 x AC-netsnoer