Trampolinehoes voor tuintrampolines met ca. Ø 366 cm

Oorspronkelijke prijs was: €59,99.Huidige prijs is: €24,99.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 4048268110662 Categorieën: ,

Beschrijving

Afdekhoes voor trampolines met een diameter van ca. 366 cm
BESCHERMING: De trampolinehoes beschermt tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, zon en vuil. Ideale beschermhoes tegen vogelpoep & bladeren
BEVESTIGING: De spanlussen worden meegeleverd en bevestigd aan het frame van de tuintrampoline. Snel en eenvoudig te bevestigen. Het veiligheidsnet moet vooraf worden verwijderd
EXACTE GESCHIKTHEID: De afdekking past perfect op de  tuintrampoline, maar kan ook worden gebruikt voor ronde tuintrampolines van andere fabrikanten met een maximale diameter van 366 cm.
MATERIAAL: De trampolinehoes is gemaakt van weerbestendig en robuust PE-weefsel en is waterafstotend. De bescherming verlengt de levensduur van de springmat.

De afdekking is gemaakt van weerbestendig en robuust PE-weefsel en is waterafstotend. Het beschermt tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en zon en verlengt daardoor de levensduur van de springmat.

Het wordt snel en eenvoudig aan het frame van de tuintrampoline bevestigd met behulp van spanlussen (meegeleverd). De afdekking kan ook worden gebruikt voor ronde tuintrampolines van andere fabrikanten met een maximale diameter van 366 cm.

Geschikt voor ronde 366 trampolines
De afdekking is perfect geschikt voor detuintrampoline, maar kan ook gebruikt worden voor ronde trampolines van andere fabrikanten met een diameter van ca. 366 cm.