Graef ESM 802 Half automatisch Espressomachine 2,5 l

Oorspronkelijke prijs was: €399,00.Huidige prijs is: €250,00.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 4001627020828 Categorieën: ,

Beschrijving

Bijzonder aan deze compacte Graef espressomachine ‘Milegra’ is de geïntegreerde koffiemolen. Daarmee heb je altijd vers gemalen koffie bij de hand voor een perfecte espresso. De machine is bovendien snel en energiebesparend dankzij het enkelvoudige thermoblock-systeem met rvs buizen, en heeft een mooi strak design.

Het Duitse merk Graef staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteitsartikelen ‘Made in Germany’. In deze jaren heeft Graef, vanuit haar oorspronkelijke specialisme in snijmachines voor professionele toepassingen, naam gemaakt met snijmachines voor thuis. Graef is een familiebedrijf dat inmiddels wordt geleid door de derde generatie.

Het ontwerp, de ontwikkeling en productie van de omvangrijke collectie snijmachines voor thuis gebeurt in Graef’s fabriek in Sauerland. Inmiddels genieten Graef’s machines internationale bekendheid dankzij hun uitzonderlijke functionaliteit, lange levensduur en, niet als laatste, eigentijdse design.

Doorontwikkeld
Vanuit Graef’s ‘core business’ in snijmachines, heeft het merk zich doorontwikkeld naar andere keukenapparaten als espressomachines, koffiemolens, waterkokers en melkopschuimers. Het pure tijdloze design van ieder artikel bevestigt de Graef kwaliteit en maakt dat deze harmonieus in iedere keuken passen. En natuurlijk is ieder product ontwikkeld vanuit de leidende principes achter Graef: eerlijke producten voor dagelijks gebruik- innovatief, duurzaam en functioneel. Kortom, producten die je helpen om gewoon te genieten!

Productspecificaties

Barcode 4001627020828
Soort
Kleur
Capaciteit waterreservoir
Capaciteit bonenreservoir
Koffiesoort
H x B x D