Kenwood KM241 Keukenmachine

Oorspronkelijke prijs was: €299,99.Huidige prijs is: €144,00.

Uitverkocht

Vergelijk
Categorieën: , ,

Beschrijving

De nieuwe Kenwood Prospero is een combinatie van functionaliteit en knowhow. Daarom is het geen verrassing, dat zowel beginners in de keuken als enthousiaste hobbykoks heel bewust kiezen voor de KENWOOD-keukenmachine KM241 Prospero Red Edition.

Dankzij de vele snufjes en de verschillende hulpstukken voldoet de Kenwood Prospero optimaal aan de eisen van een compacte keukenmachine. Het ruimtebesparende design valt op door een driehoekige basis en de speciale red edition. Laat je ook overtuigen door de functionaliteit, het bedieningscomfort en het veiligheidssysteem.

Productinhoud:
Inclusief nieuwe 1,2 liter glazen mix-opzet, 1,4 liter multi-versnipperaar, vleesmolen, sapcentrifuge, citruspers en 3-dlg. patisserieset
De Kenwood Prospero red edition, de onontbeerlijke hulp in de keuken in een uitgebreide uitvoering en met veelzijdige accessoires.
Net als alle Kenwood-keukenmachines overtuigt ook de Prospero met de vertrouwde Kenwood-kwaliteit.
De Prospero stopt automatisch, als de roerarm tijdens het gebruik opgeklapt wordt
Vermogen: 900watt
Inhoud kom (vloeibaar in liter): 4,3 liter
Inhoud kom (meel in g): 500 g
Snelheidsinstellingen: 6 plus momentschakelaar
Geschikt voor de vaatwasser.
Inclusief nieuwe 1,2 liter glazen mix-opzet, 1,4 liter multi-versnipperaar met 3 raspschijven, citruspers en 3-dlg. patisserieset, vleesmolen AT 261, sapcentrifuge AT 265.

*Let op dit artikel is refurbished