Nutribullet Original NB606DG Blender – RVS – 700ml – 600W

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €39,99.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 8006447000223 Categorieën: ,

Beschrijving

Productkenmerken
 Smoothies in minder dan 60 seconden
 600 W motor en scherpe mesjes
 Inclusief grote en kleine beker
 Gemakkelijk schoon te maken

Nutribullet blender
De originele Nutribullet® blender is de perfecte keuze om een gezondere levensstijl te omarmen. Met de krachtige 600 W motor en scherpe mesjes maakt deze blender moeiteloos voedzame smoothies. Het fijn blenden van fruit, groenten en vloeistoffen zorgt ervoor dat belangrijke voedingsstoffen gemakkelijk door uw lichaam worden opgenomen. Met slechts een druk, draai en blend kunt u bijna elke smoothie maken in minder dan 60 seconden. Deze compacte blender is ideaal voor huishoudens van één tot twee personen.

In een handomdraai
Geef uw dag een boost met de krachtige 600 W motor van de originele Nutribullet. Hiermee verandert u alles, van aardbeien tot spinazie, in gladde en drinkbare voeding. Met de Nutribullet maakt u voedzame drankjes in een handomdraai. In minder dan 60 seconden bereidt u de meeste smoothies. Voeg gemakkelijk extra voedzame ingrediënten toe aan uw dag!

Drukken, draaien en mixen
Het eenvoudige ontwerp van de Nutribullet zorgt ervoor dat u dit apparaat dagelijks zult gebruiken. Gewoon drukken, draaien en mixen. De Nutribullet wordt geleverd met stevige, duurzame en BPA-vrije bekers. Mix uw drankjes en geniet er direct van. Reiniging is een fluitje van een cent. Verwijder de messen, spoel ze af met water en zeep, en plaats de beker in de vaatwasser. Gezondheid zonder gedoe!

Deze set
De volledige set bevat een 600 W motorbasis, roestvrijstalen messen, een 710 ml BPA-vrije Tritan-beker, een 532 ml BPA-vrije Tritan-beker, een bekerring en een snelstartgids.