Philips stoomgenerator GC7920/20 – blauw

Oorspronkelijke prijs was: €169,00.Huidige prijs is: €109,95.

Omschrijving

Met deze stoomgenerator van Philips ben je supersnel door je strijkwerk heen en heb je voor je het weet weer een lege wasmand. Je hoeft geen instellingen te wijzigen en je verwijdert alle kreuken in een handomdraai.

Krachtige stoom tegen alle kreukels

Deze Philips stoomgenerator PerfectCare Compact Plus GC7920/20 maakt gebruik van krachtige stoom voor een ultieme verwijdering van kreukels. De door de krachtige continue stoom ben je 30 minuten eerder klaar met strijken dan met een gewoon stroomstrijkijzer. Voor hardnekkige kreukels gebruik je een stoomstoot van max. 430 gram. Heb je gordijnen of hangende kleding die je wilt opfrissen? Gebruik dan het strijkijzer om verticaal te stomen.

OptimalTemp-technologie voor moeiteloos strijken

Door de handige OptimalTemp-technologie kun je nog sneller strijken. Je hoeft geen temperatuur in te stellen want de stoomgenerator past vanzelf de combinatie van stoom en temperatuur aan. Zo kun je zo switchen tussen je favoriete jeans en zachte zijden blouse en ben je geen tijd kwijt aan het sorteren van je kleding. Je kunt zelfs het strijkijzer op je kleding of de strijkplank laten staan, zonder dat er brandplekken op komen. De gladde en krasbestendige zoolplaat glijdt zonder moeite over al je stoffen. Met het grote afneembare waterreservoir van 1,5 liter kun je 1,5 uur ononderbroken door blijven strijken. Wil je het reservoir bijvullen, dan kun je dit zelfs tijdens het strijken doen via de grote vulopening.

Makkelijk ontkalken en opbergen

Het is eenvoudig om deze Philips stoomgenerator te onderhouden en kalkvrij te houden. Het handige ingebouwde Smart Calc Clean-systeem herinnert je eraan wanneer het tijd is om te ontkalken. De reiniging begint na een druk op de ontkalkingsknop; de rest gaat vanzelf. Na de reiniging wordt het vuile water met kalkdeeltjes verzameld in het reservoir, zodat je het makkelijk kunt weggooien. Wil je je stoomgenerator opbergen, dan pak je deze met de draagvergrendeling veilig en gemakkelijk op. Ook is de stoomgenerator licht en compact waardoor deze gewoon op je strijkplank past of in de kast.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 8710103892977 Categorieën: ,

Extra informatie

Gewicht 3,8 kg
Afmetingen 42 × 24 × 27 cm