LEGO Horizon Forbidden West: Tallneck – 76989

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €49,99.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 5702017156491 Categorieën: ,

Beschrijving

Bouw een LEGO model van de bekendste Horizon machine in het Verboden Westen: de Tallneck (76989) met deze leuke set voor volwassenen. Gebruik slimme bouwtechnieken om alle details van deze machine uit de communicatieklasse te vangen, van de schijfvormige kop tot de lange, smalle poten.

Een minifiguur van Aloy met wapens, plus een LEGO figuur van een Watcher met blauwe, gele of rode ogen maken deze coole blikvanger helemaal af. Plaats de Tallneck op een standaard met omgevingsdetails uit Horizon, waaronder een berkenboom en een roestig stoplicht. Het verzamelitem ziet er fantastisch uit als decoratie voor in huis.

Maak kennis met LEGO modelbouw sets voor volwassenen: word helemaal zen terwijl je gedetailleerde modellen bouwt die een ode brengen aan games, geschiedenis, reizen, sport, wetenschap, technologie en entertainment. De set bevat een boekje met stapsgewijze bouwinstructies, plus een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van dit LEGO model. Deze collectible is een schitterende verrassing voor jezelf of een geweldig Horizon cadeau idee voor een andere gamer.

Dit bouwmodel van een Horizon Tallneck is ca. 34 cm hoog, 23 cm breed en 17 cm diep

Eigenschappen:

  • Deze set voor volwassenen bevat een model om zelf te bouwen van de meest iconische Horizon machine: de Tallneck, met vele landschapsdetails in LEGO stijl.
  • Het verzamelitem bevat een berkenboom van LEGO stenen, hoog gras en een roestig stoplicht met daaromheen een klimplant.
  • Inclusief een LEGO minifiguur van Aloy uit Horizon met een boog en een bouwbare speer en voor de figuur van de Watcher heb je de keuze uit blauwe, gele of rode ogen.
  • Authentieke Tallneck kenmerken, zoals de schijfvormige kop, de antenne die uit de nek steekt, de staartachtige structuren en de lange poten van een Tallneck zijn prachtig nagemaakt in LEGO stijl voor deze modelbouw set voor volwassenen.
  • Deze set maakt deel uit van een reeks hoogwaardige LEGO bouwsets voor volwassenen die graag praktische en ontspannende projecten ondernemen.
  • Zet de Tallneck op een standaard met authentieke landschapsdetails uit Horizon – deze LEGO collectible ziet er geweldig uit als decoratie voor in de huiskamer of op kantoor.
  • Deze LEGO set met 1222 onderdelen is een geweldig cadeau-idee voor jezelf of een creatieve vriend of vriendin die weg is van de Horizon games.