Playmobil VW T1 Campingbus 1 ST

39,99

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 4008789712301 Categorie:

Beschrijving

Weer een bijzondere uitgave van de iconische Volkswagen T1 in een nieuwe groene kleur. Deze uitgave is een beperkte oplage speciaal gemaakt voor de Duitse winkelketen Netto.
Met een volledig uitgerust interieur en veel accessoires voor een mooie vakantie. De boodschappen kunnen vervoerd worden in de speciale Netto tassen!

Reisdromen komen uit met de iconische Volkswagen T1 Camping Bus in de Special Edition versie. Bevestig de koffers gewoon op de imperiaal, berg spullen en bagage op en vertrek naar het vakantieparadijs. Met zijn vrolijke groen-witte kleurontwerp is deze T1 kampeerbus een blikvanger op de weg.

Open het dak en de zijdeuren onthullen het typische T1 kampeerbus interieur: geruite zitkussens, een klaptafel, gootsteen, koelkast, planken en opbergvakken in de zijdeuren zorgen voor een authentiek kampeerbusgevoel. Net als bij de originele versie, kunnen de zitkussens in een paar eenvoudige stappen omgetoverd worden tot een comfortabel liggedeelte. De Volkswagen T1 Campingbus is puur levensplezier!

De speelset bevat twee PLAYMOBIL-figuren, een T1 Campingbus in Netto Edition met afneembaar dak, gedetailleerd interieur, opbergruimte in de zijdeuren, kratten, Netto tassen en vele andere leuke extra’s.

Speciale Kenmerken:
Speciale uitvoering in Netto Groen.
Speciale Netto tassen in Playmobil uitvoering (stickers).
De motorkap (achter) kan worden geopend.
De bus is uitgerust met een tafel en bankjes. een kleine keuken. een lighoek en voldoende opbergruimte.
Het dak is afneembaar.
De zijdeuren openen naar buiten.

Inhoud:
2 Figuren
1 Volkswagen T1
1 Bagage dakrek
Heel veel accessoires

*Let op doos kan ietwat beschadigd zijn
**Artikelen zijn compleet en gecontroleerd