Bosch UniversalVerticut 1100 Verticuteermachine – op snoer – 1100 W – 32 cm maaibreedte – Met 50 liter opvangbak

Oorspronkelijke prijs was: €149,00.Huidige prijs is: €99,00.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 4059952574394 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze veelzijdige verticuteerder met snoer zorgt het hele jaar door voor uitstekende resultaten, waarbij snel en effectief de bodem wordt opengesneden om de groei van nieuw gras te bevorderen. Tevens zorgt het “Jet-Collect”-systeem ervoor dat mos en viltlaag worden verwijderd. De diverse hoogtes voor het opensnijden van de bodem, het verwijderen van mos en viltlaag en het verzamelen van bladeren kunnen gemakkelijk worden ingesteld. Dubbele klapbare grepen en opklapbare opvangbak zorgen voor eenvoudig opbergen, zelfs daar waar weinig ruimte is.

  • Sterke prestaties: de combinatie van een krachtige motor van 1100 watt en messen van koolstofstaal maakt snel en effectief verticuteren mogelijk zonder dat de machine vast blijft zitten.
  • Efficiënt werken: “Jet-Collect”-systeem met speciale luchtinlaatopeningen zorgt voor snel en efficiënt verwijderen van mos en viltlaag uit het gazon.
  • Praktisch gebruik: grote opvangbak van 50 liter betekent dat deze minder vaak hoeft te worden leeggemaakt. Compacte bewaring: Product kan tot een hoogte van slechts 40 cm worden opgevouwen door dubbele klapbare grepen en opklapbare opvangbak

 

Wat zit er in de verpakking?

  • Bosch UniversalVerticut 1100 Verticuteermachine
  • 50 liter grasopvangbak