PlayStation 5 Disc Edtion + Extra DualSense Controller

Oorspronkelijke prijs was: €849,00.Huidige prijs is: €449,00.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 711719563839-A Categorieën: ,

Beschrijving

Deze PS5 Disc Edition bundel bevat het volgende:
– PlayStation5 console.
– 2 DualSense draadloze controllers.
– PS5 Standaard.
– HDMI-kabel.
– AC-stroomkabel.
– USB-C kabel.
– Documentatie.
– ASTRO’s PLAYROOM (vooraf geïnstalleerd spel. PS5-console moet mogelijk worden bijgewerkt tot de nieuwste versie van de systeemsoftware. Internetverbinding vereist.).

Laden gaat sneller dan ooit dankzij een ultrasnelle SSD. Er staat een hele nieuwe generatie geweldige PlayStation-games voor je klaar, waar je nog dieper in kunt duiken dankzij ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio.

Bliksemsnel:
Met de kracht van een aangepaste CPU, GPU en SSD met geïntegreerd I/O-systeem verlegt deze PlayStation-console de grenzen van wat mogelijk is.

Ultrasnelle SSD:
Haal alles uit je speelsessies dankzij bliksemsnelle laadtijden voor geïnstalleerde PS5-games.

Geïntegreerd I/O-systeem:
Dankzij de speciaal geïntegreerde systemen van de PS5-console kunnen makers zo snel gegevens ophalen van de SSD dat ze games kunnen ontwerpen op manieren die nooit eerder mogelijk waren.

Verbluffende games:
Geniet van ongelooflijke graphics en ervaar nieuwe PS5-functies.

Raytracing:
Ga helemaal op in werelden die realistischer zijn dan ooit. Lichtstralen worden individueel gesimuleerd, waardoor levensechte schaduwen en reflecties worden gecreëerd in ondersteunde PS5-games.

Gamen op 4K-TV’s:
Speel je favoriete PS5-games op je prachtige 4K-TV.

Tot 120 fps met een uitgangsvermogen van 120 Hz:
Geniet van vloeiende gameplay met een hoge framerate tot 120 fps voor compatibele games, met ondersteuning voor 120 Hz op 4K-schermen.

HDR-technologie:
Met een HDR-TV laten ondersteunde PS5-games een ongelooflijk levendig en levensecht kleurenspectrum zien.

Bevat ASTRO’S Playroom:
Verken vier werelden, elk met innovatieve gameplay met behulp van de veelzijdige functies van de DualSense draadloze controller, in deze game voor alle PS5-consolegebruikers.

Speciaal afgestemd op 3D-audio:
Dankzij Tempest 3D AudioTech geeft de PS5-console je het gevoel alsof het geluid uit elke richting komt, voor een ongelooflijke beleving waarin je je helemaal kunt verliezen.

Haptische feedback:
Een dubbele aandrijving vervangt de traditionele trilmotor. Hierdoor krijg je fysieke feedback bij wat je in de game doet en kun je nog dieper in je games duiken. De dynamische vibraties die je in je handen voelt, simuleren omgevingen, terugslag van verschillende wapens en alles daartussenin.

Adaptieve triggers:
Ga helemaal op in de game dankzij interactieve weerstand en druk op basis van je in-game uitrusting en omgeving. Voel je fysiek verbonden met wat er op het scherm gebeurt, of je nu op de rem van een raceauto trapt of een boog spant die steeds strakker wordt naarmate je de pijl verder terugtrekt.

Achterwaartse compatibiliteit en game-boost:
De PS5-console kan meer dan 4.000 PS4-games spelen. Met de Game Boost-functie kun je zelfs genieten van snellere en vloeiendere framesnelheden in enkele van de beste games van de PS4-console.