Mini-hometrainer – Voor onder het bureau – Zwart/Rood

Oorspronkelijke prijs was: €150,00.Huidige prijs is: €50,00.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 4048268109413 Categorieën: ,

Beschrijving

Geluidsarm: de Mini hometrainer is voor dagelijkse training op het werk. Dankzij het magnetische vliegwiel is de Mini Bike zeer stil, zodat deze niemand op het werk stoort.
Magnetische vliegwiel: de magnetische weerstand van de pedaltrainers is handmatig te verstellen en werkt zeer stil. Afhankelijk van het fitness Level kun je kiezen tussen 8 verschillende instellingen, om de weerstand in te stellen.
computer scherm: het digitale display informeert tijdens de training over de gereden afstand, snelheid en het geschatte calorieverbruik. Het scherm van de Mini elektrische fiets is afneembaar en kan door een meegeleverde verlengkabel onder de tafel worden gezet.
Vaste stand: om wegglijden te voorkomen is de Mini hometrainer uitgerust met vier rubber voetjes.
pedalen: de voetbanden van de anti-slip pedalen zijn verstelbaar.

De mini-hometrainer voor dagelijkse oefeningen
Kent je het gevoel van gebrek aan beweging in je kantoorwerk? Dit is nu voorbij, want de  mini-hometrainer is ontworpen met als doel meer beweging onder je bureau te krijgen. De mini-hometrainer is ook zeer geschikt als oefentrainer voor b.v. Senioren. Oefen comfortabel door op de bank of in een stoel te zitten en tv te kijken.

Het hoogwaardige en stille magnetische remsysteem biedt 8 verschillende weerstanden die handmatig kunnen worden aangepast via de draaiknop. De grote pedalen met veiligheidslussen geven de voeten een goede grip. De kleine computer biedt je alle belangrijke informatie tijdens de training.

Veiligheid getest volgens DIN EN ISO 20957-1 / DIN EN957-5, H.C (huishoudelijk gebruik)

Mini-oefenfiets / minifiets:
– Weerstand 8-voudig handmatig instelbaar
– Hoogwaardig en stil magnetisch remsysteem
– Gebruikersgewicht tot 110 kg
– Afmetingen circa 64,5x43x35cm (LxBxH)
– Gewicht ongeveer 8,5 kg
– Incl. Trainingscomputer met verlengkabel
– Antislippedalen en verstelbare pedaallussen
– Veiligheid gecontroleerd