De’Longhi Tasciugo AriaDry Multi (DEXD216F)

Oorspronkelijke prijs was: €349,99.Huidige prijs is: €199,99.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 8004399007666 Categorieën: ,

Beschrijving

De De’Longhi Tasciugo AriaDry Multi (model DEXD216F) is een draagbare luchtontvochtiger die is ontworpen om overtollig vocht uit de lucht in uw huis of kantoor te verwijderen. Hier is een beschrijving van de belangrijkste kenmerken en functies van dit specifieke model:

  1. Luchtontvochtiging: De De’Longhi Tasciugo AriaDry Multi is in staat om vocht uit de lucht te verwijderen, waardoor de luchtvochtigheid in uw omgeving wordt verlaagd. Dit kan helpen bij het voorkomen van schimmelvorming, het verminderen van allergenen en het creëren van een comfortabelere leefomgeving.
  2. Capaciteit: Dit model heeft een ontvochtigingscapaciteit van ongeveer 16 liter per dag, wat betekent dat het in staat is om aanzienlijke hoeveelheden vocht uit de lucht te halen.
  3. Elektronische bediening: De luchtontvochtiger wordt bediend via een elektronisch bedieningspaneel met knoppen waarmee u de gewenste luchtvochtigheidsinstelling kunt kiezen. Het heeft ook een digitaal display om de huidige instellingen weer te geven.
  4. Timerfunctie: U kunt een timer instellen om de ontvochtiger op een specifieke tijd in of uit te schakelen, wat handig kan zijn om energie te besparen.
  5. Waterreservoir: De DEXD216F heeft een ingebouwd waterreservoir om het opgevangen vocht op te vangen. Het heeft ook een indicatielampje om aan te geven wanneer het reservoir vol is, zodat u het kunt legen.
  6. Continu afvoeren: Deze luchtontvochtiger kan ook worden aangesloten op een permanente afvoer als u niet handmatig het waterreservoir wilt legen.
  7. Filter: De luchtontvochtiger is uitgerust met een wasbaar luchtfilter dat stof en andere deeltjes uit de lucht kan filteren.
  8. Draagbaarheid: De De’Longhi Tasciugo AriaDry Multi is draagbaar en voorzien van wieltjes, zodat u hem eenvoudig kunt verplaatsen naar verschillende ruimtes in uw huis.

Dit is slechts een algemene beschrijving van de De’Longhi Tasciugo AriaDry Multi (DEXD216F). Het is altijd belangrijk om de handleiding van het specifieke model te raadplegen voor gedetailleerde instructies over installatie, gebruik en onderhoud.