Müller-Licht Tint LED Plinth Verlichting 10 W RGBW

Oorspronkelijke prijs was: €75,00.Huidige prijs is: €49,00.

De ideale lamp en verlichting voor thuis en is gekenmerkt in verschillende mooie kleuren!

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 4018412669100 Categorieën: ,

Beschrijving

Tint is Smart Home-compatibel
Alle lampen en verlichting met het tint-logo kunnen probleemloos in gangbare Smart Home-systemen worden geïntegreerd. Voorwaarde is dat deze net als tint op de veilige, internationaal erkende radiografische standaard Zigbee zijn gebaseerd – dat is klaar voor de toekomst!

U maakt gebruik van een ander lichtbesturingssysteem? Geen probleem, want alle tint producten zijn compatibel met Philips Hue, Osram Lightify en overige lichtbesturingssystemen met Zigbee 3.0 (Start voor het integreren in een compatibele Zigbee Gateway een zoekopdracht in de bijbehorende app en schakel de lamp in. Wanneer de lamp 3x knippert is deze aangesloten).

Verbonden met Smart Home-systemen biedt tint talrijke andere functies, zoals de besturing terwijl u onderweg bent of de timer-functie, die de verlichting automatisch op het gewenste moment in- en weer uitschakelt. Voor de app-besturing heeft u een gateway nodig die is aangesloten op uw bestaande WiFi-router thuis. Dat vormt de verbinding tussen de lampen en de app en zorgt ervoor dat deze met elkaar communiceren – dat is smart!

  • Compatibel met Philips Hue, Amazon Alexa
  • Levensduur ± 25000 uur
  • Lichtkleur: RGBW