Philips PerfectCare Compact Essential GC6802 – Stoomgenerator

Oorspronkelijke prijs was: €149,99.Huidige prijs is: €89,99.

Dit stoomapparaat gebruik je met het grootste gemak! Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je hem langere tijd kunt gebruiken. Na gebruik berg je hem met hetzelfde gemak ook weer op. Met de stoomfunctie maak je al je textiel in een handomdraai kreukvrij. Van beddengoed tot gordijnen tot je favoriete bloezen en overhemden. En wil je toch nog even kort iets strijken? Ook dat kan. Het strijkijzer gaat vanzelf uit als het een tijdje niet gebruikt wordt.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 8710103824404 Categorie:

Beschrijving

Slim ontkalken
Het ingebouwde ontkalkingssysteem, Smart Calc Clean waarschuwt u wanneer u moet ontkalken. Het beschikt over een reservoir wat ontkalken eenvoudig maakt. Hierdoor zijn er geen cassettes nodig en krijgt u ook geen extra kosten.

Compact en handig
Het lichte strijkijzer met compact formaat is ideaal voor opbergen en past perfect op uw strijkplank. Exclusieve ProVelocity-technologie zorgt ervoor dat onze stoomgeneratoren kleiner en compacter zijn dan ooit.

Waterreservoir van 1,3 liter
Een transparant reservoir van 1,3 liter biedt u meer dan 1 uur ononderbroken gebruik. U kunt duidelijk zien hoeveel water er over is en op elk gewenst moment eenvoudig bijvullen onder de kraan via de grote vulopening.

Geen brandplekken – gegarandeerd
Wij garanderen dat dit strijkijzer nooit brandplekken zal veroorzaken op welke strijkbare stoffen dan ook. U kunt het strijkijzer zelfs met de onderkant op uw kleren of de strijkplank laten liggen. Geen brandplekken, geen glans. Gegarandeerd. 

Inclusief Calc-Clean-reservoir — geen cassettes, geen extra kosten
Het ingebouwde ontkalkingssysteem, Smart Calc Clean waarschuwt u wanneer u moet ontkalken. Het beschikt over een reservoir wat ontkalken eenvoudig maakt. Hierdoor zijn er geen cassettes nodig en krijgt u ook geen extra kosten.

Uiterst krachtige stoom
Met krachtige en continue stoom kunt u zelfs de dikste stoffen met gemak strijken. Zie hoe hardnekkige kreuken ineens verdwijnen met een extra stoomstoot precies daar waar u het nodig heeft. Deze extra stoom is perfect voor verticaal stomen om al uw kleren en ook gordijnen te verfrissen.

SteamGlide-zoolplaat voor superieur strijken
Onze exclusieve SteamGlide-zoolplaat beweegt soepel over alle soorten stof. Een duurzame 5-laagse coating, waaronder een anticorrosieve voet, zorgen ervoor dat hij nog langer meegaat. Niet-klevend, krasbestendig en eenvoudig schoon te houden.

Goedgekeurd door deskundigen
Het Woolmark Gold-keurmerk zorgt ervoor dat een product veilig kan worden gebruikt op iedere wollen stof. Onze stoomstrijkijzers met OptimalTEMP-technologie zijn de eerste en enige strijkijzers, van welk merk dan ook, die dit niveau van certificering hebben verkregen.

 

Extra informatie

Gewicht 3,8 kg
Afmetingen 42 × 24 × 27 cm